Fest & Catering

Bröllop på slottet, studentskiva i trädgården, söndagmiddag hos farmor eller lunch på kontoret vår goda mat och högklassiga service går att få nästan var du vill. Vi ordnar catering till alla typer av fester och event.
Utöver att bara leverera maten kan vi även med erbjuda personal, festtält, möbler, porslin, dukning allt för att ni ska kunna njuta av er egen tillställning.
Vi har mångårig erfarenhet av catring till såväl den lilla tillställningen som den stora festen. Vi kan erbjuda såväl maten för avhämtning där ni haterar allt anant själva som att ta hand om allt med porslin, duking, servering, disk och personal.
På följande sidor hittar ni förslag från vår catering meny med priser för avhämtning. Men självkart skräddarsyr vi menyn efter era önskemål.
 

Menyförslag och buffer

Här nedan bjuder vi på lite inspiration med menyer att plocka från men även färdigkomponerade menyer och bufféförslag. Har ni egna idéer och ösnkemål är ni självklart välkomna att kontakta oss. Alla priser är ungefärliga och varierar beroende på säsong och tillgången på råvaror.

Förätter
Kalla rätter
Varmrätter
Desserter