Student är man bara en gång i livet och då ska det firas!

Vi på Restaurang Farozon har lång erfarenhet inom catering och vi jobbar alltid efter att använda så lokala råvaror som möjligt samt att den första gästen är lika nöjd som den sista.

Årets student buffé går under temat Hässleholm.

Meny 1

– Sweetchili grillad majskycklingfilé 75g
– Citronmarinerad Fläskfilé 75g
– Oysterslungad rostbiff toppad med rostade sesamfrö 50g
– Somrig Färskpotatissallad med potatis från Vinslöv
– Sambalaioli på husets majonnäs samt örter från närliggande odlingar
– Österåslimpa med vispat smör
– Krispig grönsallad med rostade pumpakärnor
– Citron slungad matvete med hyvlade morötter,sparris och ruccola

195 kr per portion

Meny 2

– Husets varmrökta lax med romdressing
– Honung och chili marinerade kycklingspett
– Rostbiff
– Somrig Färskpotatissallad med potatis från Vinslöv
– Sambalaioli på husets majonnäs samt örter från närliggande odlingar
– Österåslimpa med vispat smör
– Krispig grönsallad med rostade pumpakärnor
– Citron slungad matvete med hyvlade morötter,sparris och ruccola

195 kr per portion

Meny 3

– Husets egen rökta fläskfilé på spån från fläderträd
– Citrus och vitlöks rostad kycklingfilé
– Oysterslungad rostbiff toppad med rostade sesamfrö
– Somrig Färskpotatissallad med potatis från Vinslöv
– Sambalaioli på husets majonnäs samt örter från närliggande odlingar
– Österåslimpa med vispat smör
– Krispig grönsallad med rostade pumpakärnor
– Citron slungad matvete med hyvlade morötter,sparris och ruccola
– Brieost med rödlöksmarmelad samt fikon kex
– Fruktfat

195 kr per portion

Dessert

Kompletera med vanilj pannacotta med flädermarinerade jordgubbar

75 kr per portion

För bokning ring 0451-126 80 eller maila info@farozon.se

Priserna är per portion och gäller vid avhämtning.
Minsta beställning är 10 portioner.